Her siparişte ÜCRETSİZ GÖNDERİM
WHATSAPP DESTEK HATTI 0536 064 92 24
Bize Ulaşın
Ortopedik Ayakkabı Nedir?
Temmuz 24, 2019

Tüm gün vücudumuzun ağırlığını ve yükünü taşıyan ayaklarımız sağlıklı bir ayakkabı giymeyi fazlasıyla hakediyor. 'Ortopedik ayakkabı' kelimesini hemen hemen her mağazada, sosyal medya mecralarında  ya da online satışta duymuşuzdur veya görmüşüzdür. Peki bu kadar bilginin yanında ortopedik ayakkabıyı ortopedik yapan nedir? 

Öncelikle ortopedik taban desteği ortopedik ayakkabıyı meydana getirir. Tabanın esnekliği, ayakkabıya müthiş bir konfor sağlar. Bu ortopedik taban ayağın tüm yükünü eşit olarak dağıttığı için ayağınızda hiç ayakkabı yokmuş hissi uyandırır. Güçlü bir taban desteği sizin dik duruşunuzu sağlar ve sağlık açısından da özellikle bel sorunlarınızı gidermenize yardımcı olur. Ortopedik tabanın bir diğer özelliği ise derin olarak tasarlanmış olmasıdır. Ayakkabıyı ayağınızı tamamen sarmaktadır ve özellikle ayak çukuru oyuğu daha fazla olan insanlarda bu çukuru tamamen derinlikle doldurmaktadır. 

Ortopedik tabanlı ayakkabı, her ayak genişliğine uygun olarak üretilmektedir. Dolayısıyla ayak numaraları konusundaki şikayetler de böylece çözüme kavuşacaktır. Tabanın iç yapısının yumuşak olması ile ayakkabınız da ayağınıza kolayca uyum sağlar. Başparmak alanının da geniş olması sayesinde ayak parmaklarınız da rahatça hareket eder. Tabanın genişliğinin yanı sıra hafif olması ayaklarınızdaki ağırlığı alır ve omurilik bel sorunlarının tedavisinde yardımcı bir rol oynar.